Επισκεφθείτε

Η γεωγραφική θέση του καταλύματος είναι εξαιρετική, μιας και έτσι το κάνει προσβάσιμο στις κοντινές περιοχές. Απέχει μόλις 300 μέτρα από την μαγευτική αμμώδη παραλία Παπά-Νερό και 550 μέτρα από τον πολυσύχναστο Άη-Γιάννη. Ταβερνάκια, καφέ, μαγαζιά για τις αγορές σας συνθέτουν το μαγευτικό τοπίο, συνδυάζοντας έτσι το καλό φαγητό, καφέ ή ποτό με τις ατελείωτες βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Περιμετρικά του καταλύματος και σε κοντινή απόσταση, μέσω της κεντρικής οδικής αρτηρίας, έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τα χωριά του ανατολικού Πηλίου, με τα παραδοσιακά εδέσματα και τα περίφημα τοπικά προϊόντα. Τις δαντελωτές παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά, τις Ιστορικές Εκκλησίες, καθώς και το χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων, μέσω του περιφερειακού δρόμου του Κισσού. Από εκεί κατηφορίζοντας και περνώντας από τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου, βρίσκεστε στην πανέμορφη πόλη του Βόλου.

Για τους λάτρεις της φύσης, το Πήλιο με τις βαθύσκιωτες πλαγιές και τα κρυστάλλινα νερά, που τρέχουν άφθονα από τις άπειρες και καλοσκαλισμένες κρήνες του, δίνει την δυνατότητα και άλλων μορφών τουρισμού. Μπορεί κανείς να κάνει πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία και ιππασία. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία ν’ ανακαλύψει τοπία μοναδικής ομορφιάς και μαγευτικής θέας. Κάντε τις καλοκαιρινές σας διακοπές αξέχαστες στο Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο!